Buffetten

Rijk gevulde tafels met koude en warme gerechten waar iedereen kan pakken wat hij of zij lekker vindt! Door gebruik te maken van een thema of door het toepassen van producten die aansluiten bij het seizoen, zult u merken dat het buffet altijd geslaagd zal zijn.

 

 

Voorjaarsbuffet

 

Het buffet bestaat uit:

  • Omeletrolletjes.

  • Diverse sandwiches.

  • Pasta- en fetasalade.

  • Kipsaté.

  • Biefstuk pepersaus.

  • Zalm in folie met verse kruiden.

  • Knapperig stokbrood met boter en zeezout.

  • Frietjes en gebakken aardappeltjes.

€24,50 p.p.

Sundownerbuffet

 

Het buffet bestaat uit:

  • Verfrissende salades.

  • Varkenshaas aan een stokje in satésaus.

  • Exotische pastasalade.

  • Kipsalade met knoflookbrood.

  • Maïskolf met zeezout en echte Zeeuwse boter.

  • Water en/of honingmeloen.

  • Verse ananas.

  • Knapperig vers stokbrood met diverse smeersels.

  • Frietjes en gebakken aardappeltjes.

€24,50 p.p.

 
 

Herfst/winterbuffet

 

Het buffet bestaat uit:

  • Omeletrolletjes.

  • Paté met cranberrycompote.

  • Brie- en pastasalade.

  • Vispalet.

  • Warme appeltjes met rozijnen en kaneel.

  • Rode kool.

  • Varkenshaas saté.

  • Biefstuk pepersaus.

  • Wildragout.

  • Varkenshaas medaillons.

  • Frietjes, aardappelpuree en gebakken aardappeltjes.

€24,50 p.p.

 

Buffet voor kids

(tot 10 jaar)

Is er iets leukers dan het ‘pimpen’ van je eigen broodje hamburger?

 

Het buffet bestaat uit:

  • Hamburger.

  • Frikandel.

  • Kipsaté.

Inclusief: hamburgerbroodjes, komkommer, tomaat, rauwkost, brood, kruidenboter, friet, mayonaise, ketchup en appelmoes.

 

12,50 p.p. (minimaal 12 personen)

 

 

Algemene voorwaarden voor een buffet:

 

Buffet vanaf 25 personen

Buffettoeslag kleine groepen (16-24 personen) € 3,50 per persoon

Op bestelling kan onze kok een vegetarisch of glutenvrij buffet samenstellen

 

 

 Buffetdesserts

 

Een smakelijke toevoeging voor iedereen die van smullen houdt!

 

Dessertbuffet ‘Trio’

 

Maak keuze uit één van deze mini’s of probeer ze gewoon alle drie!

 

Het dessert ‘Trio’ bestaat uit:

  • Crème Brûlée.

  • Witte chocolademousse met rood fruit.

  • Bruine chocolademousse met een toefje slagroom.

 

5,50 p.p.

 

 

Dessertbuffet vanaf 25 personen.

Buffettoeslag bij kleine groepen a €1,50 p.p. (16-24 pers.)

 

 

Wilt u toch iets anders? U kunt ook altijd een dessert uit onze dessertkaart kiezen!