Bedrijfsfeestjes teambuilding

 

Wilt u niet alleen werken met uw collega’s, maar ook een leuke, sportieve en ontspannen dag beleven? Dan bent u bij het Zeil- en Surfcentrum bij het juiste adres!
Bij aankomst eerst een kop koffie met een muffin om vol energie een middag te gaan zeilen, windsurfen of wellicht een sprong te wagen van de acht meter hoge Waterjump! Onder begeleiding van een coach kan een programma samengesteld en/of gevolgd worden waarin het team van collega’s elkaar leert kennen of elkaar op de proef moet stellen. De keuze is enorm. Het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam biedt diverse activiteiten: windsurfen, zeilen, SUPen, Waterjump, Mountainbiken en andere outdoor activiteiten. Het programma hangt af van het doel van het bezoek en zal in overleg opgesteld worden.
In ieder geval zal iedereen hongerig zijn na een actieve dag op, aan of in het water! Tijdens de borrel zullen wij het buffet inzetten of de BBQ op strand aansteken, zodat u met elkaar de dag nog eens kunt doornemen. Misschien een leuk idee om de foto’s en/of video’s te bekijken die u of onze huisfotograaf heeft gemaakt?

 

Wilt u meerdere dagen verblijven? Dat kan! Onze accommodatie is geschikt voor ruim 120 personen. Dit zijn kamers met eigen badkamer of een beachlodges direct aan het water.

 

 

Om uw wensen kenbaar te maken, een passend dag vullend programma op te stellen en om alle mogelijkheden te bespreken kunt u het beste contact opnemen met het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam.