Hartelijk-welkom-Restaurant

 chillhoek

 

We create happiness

 

Of je nu houdt van een krantje met ontbijt in de ochtend, gezellig lunchen met vrienden óf loungen met de voetjes in het zand, bij ons is het optimaal genieten. Zowel het sfeervolle restaurant als het zonnige terras biedt eindeloos uitzicht over de Grevelingen, het grootste zoutwatermeer van Europa. Het is er heerlijk bijkomen na een stevige surf- of zeilsessie.

 

Het ongedwongen sfeertje, de vriendelijke bediening en de betaalbare, smakelijke gerechten maken een dag aan het water helemaal compleet.  Heb je je wetsuit nog aan? Geen probleem! Schuif lekker aan bij je vrienden en familie en volg van dichtbij alle actie op het water.

 

’s Avonds, als de zon zich vuurrood in het meer laat zakken, kun je op ons strandje lekker onderuit op een zitzak genieten van een zomerse cocktail: meer ontspannen kan het niet!

 

 

 

 

Menukaart

 

 

 

Wij weten als geen ander dat een actieve dag het beste begint met een lekker en stevig ontbijt. Ons Surfers Breakfast, met koffie, jus d’orange, verse broodjes en croissants, wordt vanaf 8 uur geserveerd. Frisse maaltijdsalades, stevige pasta’s, diverse belegde broodjes en verschillende vegetarische, vlees- en visgerechten vindt u op onze uitgebreide kaart. Heerlijk in combinatie met een mooie wijn of helder glas bier. We hebben voor ieder wat wils. Voor de kids zijn er spannende piratenmenu’s met een leuke verrassing! Daarnaast kunnen wij ook rekening houden met allergieën of diëten, zoals gluten.