Dam7

 

DAM7 is het festival rondom de World Cup Windsurfing in Nederland. Alles draait hier om boardsports, muziek, creativiteit en het ultieme vermaak. Denk actie, ontspanning, plezier, feest en strand. Kortom, de lifestyle die bij boardsports hoort!

 

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam

En waar beter kunnen we dit festival beter organiseren dan aan de oever van de Brouwersdam op het terrein van het Zeil & Surf Centrum waar vele watersporthelden kind aan huis zijn.

 

Tijdens DAM7 Festival strijden de beste windsurfers van de wereld om een podiumplaats op de Brouwersdam. 7 Dagen lang zorgen spannende races er voor dat er uiteindelijk 1 winnaar over blijft. De diciplines: Slalom en Freestyle.

 

Van 7 - 14 september 2013
Op maandag 9 september 2013 starten de voorrondes en in het weekend van 14 september worden de finales gevaren. De organisatie van deze World Cup Windsurfing is in handen van PWA. Alle overige activiteiten van het festival worden geregeld door DAM7 Festival. En natuurlijk zorgen wij er met een tegekke programmering voor dat je je geen seconde zult vervelen!

 

De deal

Voor de sportieve en ondernemende durfals hebben we een deal. Jij kunt co-owner van DAM7 Festival worden!

Jij support DAM7 met 7 euro en zorgt er daarmee mede voor dat dit windsurfspektakel naar Nederland komt en wij geven jouw de rewards die jouw lef verdient.

 

De rewards
Je wordt uitgenodigd voor de Sponsor & Suppliers Party waar je kennis maakt met de internationale windsurf top, hebt recht om als eerste tickets voor het festival te bestellen met korting, kunt gave prijzen winnen en geeft je mening zodat we de best mogelijke programmering kunnen maken. Meer info, kijk op www.dam7.nl

 

 

 

Dam7

 x