• header_1.jpg
  • header_2.jpg
  • header_3.jpg
  • header_4.jpg
  • header_5.jpg
  • header_6.jpg

surfles

tabel lessen surf

Groepslessen: doordeweeks en in het weekend.

Privé-les op afspraak.

Prijs inclusief surfmateriaal en neopreen.

Minimaal 3 deelnemers per cursus.

Na deze cursus kun je deelnemen aan het internationaal erkende vdws-examen.

Zelf meenemen: waterschoenen, zwemkleding & handdoek.

BEGINNERSCURSUS

Ben je gek op water en heb je nog nooit gesurft? Probeer dan eens of windsurfen iets voor jou is. De basistechnieken leer je bij ons in 4 x 2,5 uur op een van de beste oefenspots. Leeftijd; kinderen vanaf 8 jaar & volwassenen.

Speciaal voor kinderen van 5 t/m 7 jaar bieden wij een bambini cursus aan. Met windsurfen kun je niet jong genoeg beginnen! Op speelse wijze maken de surfertjes kennis met de elementen water en wind. In de veilige, ondiepe oefenbocht wordt gesurft met kleine zeiltjes en kindvriendelijke planken.

OPBOUWCURSUS

Aansluitend op de basiscursus verbeter je in 4 x 2,5 uur de basistechnieken.

GEVORDERDENCURSUS

Step by step to crack! Verbeter je techniek en oefen nieuwe manoeuvres. Met handige tips & tricks van de instructeur wordt windsurfen alleen nog maar méér fun!

INTRODUCTIECURSUS

Nog niet helemaal zeker of de hele cursus wat voor jou is? Meld je dan aan voor deze introductiecursus. Je krijgt dan 1 x 2,5 uur les. Nu wel enthousisast? Dan kun je doorgaan met de beginnerscursus en wordt de introductie verrekend met de volgende 3 eenheden.

PRIVE-LES

Spinloop, willy skipper, spock of juist rustig de basistechnieken aanleren. Boek dan bij optimale omstandigheden een prive-les.

surfen les

blokjes surfen verhuur

blokjes surfen verkoop

surfen woord r