social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

ladiesday

BrouwersDAMGOOD Ladies Day en Night

Zin in een super gezellige dag - of misschien wel een heerlijk weekend - samen met je vriendin(nen)? Kom dan zaterdag 7 maart overdag en/of 'savonds of gewoon het hele weekend naar onze BrouwersDAMGOOD Ladies Day én Night!

 

Ladies Day Ticket € 35,- p.p.

Programma van 08:30 tot 17:00 uur.

 

Inclusief:

• Gezellig ontvangst met een kopje koffie, theetje of verfrissend water met smaakje én vers fruit.

• Een warming up om de spieren los te maken en om je alvast 'warm' te maken voor de workshops.

• Verschillende sportieve clinics, zowel in de ochtend als middag. Met o.a. BBB (buik billen benen) door ByXan, yoga door Bella van Wingerden en hoolahoop door Robin Hoop.

• Een luxe en gezond (met natuurlijk ook wat guilty pleasures) lunchbuffet.

• Ultieme ontspanning in de jacuzzi en sauna.

• Tijd voor een (strand)wandeling, bijkletsen met vriendinnen, boekje leven, momentje voor jezelf etc.

 

Kaarten zijn te koop via de website: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-brouwersdamgood-ladies-day-87232379395 of bij de receptie van Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam.

 

Ladies Night = Gratis

Van 18:30 - 22:30 uur.

 

Wat kun je verwachten?

Een modeshow, live muziek, shoppen met korting in onze shop, goodiebags, een kleine markt met zoetigheden, foodgifts, thee, sieraden, kunst, duurzame verzorgingsproducten, voedingssupplementen, handgemaakte windlichten geïnspireerd op het strand en meer! Voorafgaand aan de Ladies Night is het mogelijk om te komen dineren. Reserveer je tafel via 0111 - 671480 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Er zullen ook 2 workshops zijn. Deze gaan alleen door met voldoende aanmeldingen. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

SPARK JOY OPRUIM WORKSHOP € 12,50 p.p.
Wil je dit voorjaar opgeruimd starten? Wil je minder spullen en meer overzicht? Wil je rust en echt kunnen ontspannen? Kom dan naar deze 1 uur durende workshop, gegeven door Marie Kondo consulent Didy van der Lans. Didy van Begin bij je Huis heeft in 2017 in New York een seminar gevolgd van de opruim goeroe Marie Kondo. Ze heeft nu haar eigen bedrijf en helpt mensen een einde te maken aan de rommel en stress in huis en geeft ze daarmee weer ruimte en energie. Zij zal tijdens deze avond alle hoofdlijnen van de KonMari methode, zodat je thuis meteen aan de slag kunt gaan, aan je leren. Je leert het Spark Joy gevoel te gaan herkennen, krijgt een duidelijk stappenplan om aan de slag te gaan en natuurlijk geeft Didy een demonstratie in Marie's beroemde vouwmethode.

 

GALAXY MAKEN MET ECOLINE € 12,50 P.P.

Zin om even een uurtje creatief bezig te zijn? Dan kun je bij Josien van CreaSien Handlettering aan de slag met ecoline. Werken met Ecoline, wie heeft dat vroeger niet gedaan? Tegenwoordig is Ecoline helemaal terug en deze avond maken we er een "Galaxy" mee.

 

Ladies Sleepover Ticket € 85,- p.p. of € 65,- p.p.

Een Ladies Day Ticket gekocht? Dan kun je er ook voor kiezen om lekker te blijven overnachten. Zo ben je er 's ochtends lekker op tijd bij of hoef je 's avonds niet meer naar huis te rijden!

 

Inclusief:

• Twee overnachtingen van 6 t/m 8 maart 2020.

• Tweemaal ontbijtbuffet met koffie of thee en jus d'orange.

• Toeristenbelasting, beddengoed en handdoeken.

 

Overnachting in Beachlodge of Lake Room € 85,- p.p. / Basic Room € 65,- p.p.

Arrangement o.b.v. minimaal 2 personen per accommodatie.

 

Kaarten zijn te koop via de receptie van Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam.

 

Houd onze social media in de gaten voor meer informatie/updates over dit evenement speciaal voor alle dames!