social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

events slalom race

Whisky aan het strand

 

Op vrijdag 24 januari 2020 is het derde whiskyfestival op Goeree-Overflakkee: 'Whisky aan het strand'.

 

Het festival vindt plaats bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam.

 

Entreebedrag is € 27,50. Daarbij zijn alle whisky's met muntjes te koop. Dus pay per dram, zoals dat in België en bij een festival als The Gathering' van Whiskybase ook gebruikelijk is. Deze muntjes noemen wij natuurlijk 'schelpen'. Een schelp heeft de waarde van één euro.

 

Bij aankomst krijg je een speciaal whisky 'nosing & tasting' glas. Dat mag je houden. Bovendien krijgt iedereen bij entree al meteen vijf schelpen mee. Dus je kan gelijk aan de slag!

 

Er is een keur aan whiskystandhouders. Naast de mooie whisky's zijn er heerlijke hapjes: worst, chocolade en vis. Voorts zijn er andere geneugten zoals een festivalbier.

 

Ook is er de mogelijkheid een hapje te eten voor je aan de whisky gaat. Wij zullen een dinerbuffet verzorgen.

 

En dat is niet alles! Genieten van mooie whisky maar ook aandacht voor een verantwoord alcoholgebruik. Daarom zijn er speciale festival-bussen. Busverbindingen die de deelnemers vanaf Ooltgensplaat en Brielle langs diverse woonkernen ophalen en ze na het festival weer thuis brengen!

 

Een enkele reis is € 5,-.

 

Wil je liever overnachten? Ook dat kan! Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam verzorgt een aantal arrangementen die een aantrekkelijk geprijsde combinatie bieden van entree-diner-overnachting-ontbijt.

 

Er worden maximaal 300 entreetickets verkocht. Vol is ècht vol. Voor de BOB's zijn er twintig toegangsbewijzen van € 12,50 beschikbaar.

 

Kijk voor meer informatie en het kopen van tickets op www.whiskyaanhetstrand.nl