social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

and more wedding

Wedding

Restaurant Eat & See is ook dé locatie voor een prachtige bruiloft! Volledig verbouwd in de winter van 2016/2017 en getransformeerd tot één van de mooiste locaties aan de Brouwersdam. De nieuwbouw is van hout en valt op door de enorme raampartijen. De sfeer binnen is een goede combinatie van natuurlijk, industrieel en klassiek; de mooie betonlookvloer, boomstamtafels, chesterfields en het bijzondere, okergele kleurgebruik zijn helemaal van deze tijd. Brouwersdam is een echte alles-in-één locatie waar het mogelijk is een ceremonie, receptie, diner en groot feest te organiseren. Daarnaast kan er zelfs overnacht worden in de sfeervolle beachlodges.

 

In overleg kijken we samen naar de mogelijkheden en maken we graag een voorstel volledig afgestemd naar eigen wensen en budget.

 

Van april t/m november 2021 zijn wij volledig volgeboekt en is het helaas niet meer mogelijk een bruiloft in te plannen binnen deze periode.

 

Trouwen jullie tussen november en maart? Dan mogen, bij een boeking van minimaal 100 personen, 10 gasten gratis overnachten en krijgen jullie de overnachting in de bruidsbeachlodge kado!

 

HANDIG OM TE WETEN

• Het restaurant biedt plaats aan 300 personen en is rolstoelvriendelijk.

• Er is een groot parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen.

• Het feest kan doorgaan tot in de late uurtjes.

• Overnachtingsmogelijkheden in de beachlodges tot 78 personen.

• Van klein en intiem tot groots en meeslepend.

• Voor de kids is er een ruime kinderhoek en omheinde buitenspeelplaats.

• Het is mogelijk de complete bruiloft bij Brouwersdam te realiseren.

 

Voor meer informatie of het boeken van een arrangement graag contact opnemen via +31 (0)111 671480 keuzenummer 2 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

©Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam