social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

Brouwersdam Snow

Brouwersdam Snow

In de wintermaanden kun jij bij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam, naast het huren van surfmateriaal of een bezoek aan Restaurant Eat & See, ook terecht voor alles wat met wintersport te maken heeft. Van medio oktober tot en met maart voorzien wij in ski- en snowboardlessen, onderhoud van eigen materiaal, deskundig en persoonlijk advies over nieuw materiaal en de aanschaf van een complete wintersportuitrusting.

 

Waan je in de Alpen in onze winters ingerichte Snow Hut, waar je naast het volgen van een les ook gebruik kunt maken van de Eisstockschießenbaan; een gezellig spel voor jong en oud!

 

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje of gezellig vriendenweekend? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor overige vragen of meer informatie over activiteiten, adviezen en materiaal zijn wij te bereiken op +31 (0)111 671480 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

©Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam