social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

ski snowboard lessen

ski snowboard lessen

SKI- EN SNOWBOARDLESSEN

Bij Brouwersdam Snow kun je terecht voor skicursussen of losse ski- en snowboardlessen, PST (PersonalSki/SnowboardTraining), angstreductie cursus en privélessen voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

 

Button book your lesson

 

Kun je jouw geschikte datum niet vinden? Neem dan contact met ons op via +31 (0)111 671480 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

SKI- OF SNOWBOARDLES

Introductie (60 minuten) € 45,-

Losse les (60 minuten) € 55,-

5-daagse kindercursus skiën van 5-7 jaar of 8-12 jaar (5 x 60 minuten) € 250,-

5-daagse volwassenen cursus skiën v.a. 13 jaar (5 x 60 minuten) € 250,-

 

Strippenkaart 5 lessen (5 x 60 minuten) € 260,-

Strippenkaart 8 lessen (8 x 60 minuten) € 405,-

Strippenkaart 12 lessen (12 x 60 minuten) € 580,-

Privéles 1 persoon (30 minuten) € 60,-

Privéles 2 personen (60 minuten) € 110,-

Privéles 1 volwassene en 2 kids tussen 5-7 jaar (60 minuten) € 110,-

 

Kinderland Skicursus voor 3 en 4 jarige (60 minuten) € 25,-.

Onder begeleiding van één van onze enthousiaste instructeurs leren kindjes van 3 en 4 jaar spelenderwijs kennis te maken met het skiën.

Neem contact met ons via +31 (0)111 671480 voor het boeken van de lessen.

 

Angstreductie cursus (3 x 60 minuten) € 300,-

Les voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking (60 minuten) € 120,-

 

• Prijs: inclusief les, ski of snowboard materiaal en een helm (verplicht)

• Zelf meenemen: sportieve kleding (bovenkleding met lange mouwen en een lange broek) en skisokken.

• Leeftijd: skiën vanaf 5 jaar en snowboarden vanaf 8 jaar.

 

PERSONAL SKI/SNOWBOARD TRAINING (PST)

Tijdens een privéles van 30 minuten sta je ongeveer 20 minuten van de tijd op de rollerbaan en worden de overige 10 minuten besteed aan het voordoen van technieken/oefeningen door de instructeur en een stukje theorie. Boek je met 2 personen een privéles van 60 minuten, dan sta je om de beurt 10 minuten op de baan gevolgd door 10 minuten rust. Gemiddeld zal er 15 minuten worden besteed aan het voordoen van technieken/oefeningen door de instructeur en een stukje theorie.

 

SKI CURSUSSEN

Een cursus bestaat uit 5 x 60 minuten les, verdeelt over 5 weken op een vaste dag en vast tijdstip. De kindercursus in de leeftijdscategorie van 5 t/m 7 jaar bestaat uit maximaal 4 kinderen. Tijdens een les staan er 2 kinderen tegelijkertijd op baan. Na 10 minuten wordt er gewisseld met de andere 2 kinderen. De kids kunnen dus om de 10 minuten even bijkomen van de intensieve les.

 

De kindercursus in de leeftijdscategorie van 8 t/m 12 jaar bestaat uit maximaal 2 kinderen die om de 10 minuten afwisselen. Hetzelfde geldt voor de cursus voor volwassenen v.a. 13 jaar; een cursus bestaat uit maximaal 2 personen die om de 10 minuten afwisselen.

 

ANGSTREDUCTIE CURSUS

Tijdens de angstreductie cursus helpen we je jouw skitechniek te verbeteren en gaan we in op de specifieke angst problematiek. Door een verbetering van jouw skitechniek kunnen we vaak al een hoop angst wegnemen. De lessen plannen we ‘s ochtends in wanneer het niet zo druk en hectisch is. We creëren een rustige setting waar weinig afleiding is en gaan dan samen aan de slag op de rollerbaan.

 

Dus heb je last van angst of kom je met een speciale vraag bij ons, dan is er tijdens deze cursus alle tijd en aandacht om je voor te bereiden op een fijne wintersport.

 

LES VOOR MENSEN MET EEN (LICHT) VERSTANDELIJKE BEPERKING

Wij maken wintersport graag toegankelijk voor iedereen! Leren skiën of snowboarden met een (licht) verstandelijke beperking is vaak net wat uitdagender. Met onze unieke lessen op maat, geschikt voor zowel beginnende als de wat meer gevorderde wintersporters, helpen we je jouw ski- of snowboardvaardigheden te ontwikkelen op eigen tempo en naar eigen niveau.

©Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam