social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

ski snowboard lessen

ski snowboard lessen

SKI- EN SNOWBOARDLESSEN

 

Weer mogelijk vanaf oktober 2022!

 

PERSONAL SKI/SNOWBOARD TRAINING (PST)

Tijdens een privéles van 30 minuten sta je ongeveer 20 minuten van de tijd op de rollerbaan en worden de overige 10 minuten besteed aan het voordoen van technieken/oefeningen door de instructeur en een stukje theorie. Boek je met 2 personen een privéles van 60 minuten, dan sta je om de beurt 10 minuten op de baan gevolgd door 10 minuten rust. Gemiddeld zal er 15 minuten worden besteed aan het voordoen van technieken/oefeningen door de instructeur en een stukje theorie.

 

SKI CURSUSSEN

Een cursus bestaat uit 5 x 60 minuten les, verdeelt over 5 weken op een vaste dag en vast tijdstip. De kindercursus in de leeftijdscategorie van 5 t/m 7 jaar bestaat uit maximaal 4 kinderen. Tijdens een les staan er 2 kinderen tegelijkertijd op baan. Na 10 minuten wordt er gewisseld met de andere 2 kinderen. De kids kunnen dus om de 10 minuten even bijkomen van de intensieve les.   De kindercursus in de leeftijdscategorie van 8 t/m 12 jaar bestaat uit maximaal 2 kinderen die om de 10 minuten afwisselen. Hetzelfde geldt voor de cursus voor volwassenen v.a. 13 jaar; een cursus bestaat uit maximaal 2 personen die om de 10 minuten afwisselen.  

 

KINDERLAND SKILES

Onder begeleiding van één van onze enthousiaste instructeurs leren kindjes van 3 en 4 jaar spelenderwijs kennis te maken met het skiën.

 

ANGSTREDUCTIE CURSUS

Tijdens de angstreductie cursus helpen we je jouw skitechniek te verbeteren en gaan we in op de specifieke angst problematiek. Door een verbetering van jouw skitechniek kunnen we vaak al een hoop angst wegnemen. De lessen plannen we ‘s ochtends in wanneer het niet zo druk en hectisch is. We creëren een rustige setting waar weinig afleiding is en gaan dan samen aan de slag op de rollerbaan. Dus heb je last van angst of kom je met een speciale vraag bij ons, dan is er tijdens deze cursus alle tijd en aandacht om je voor te bereiden op een fijne wintersport.  

 

LES VOOR MENSENMET EEN (LICHT) VERSTANDELIJKE BEPERKING

Wij maken wintersport graag toegankelijk voor iedereen! Leren skiën of snowboarden met een (licht) verstandelijke beperking is vaak net wat uitdagender. Met onze unieke lessen op maat, geschikt voor zowel beginnende als de wat meer gevorderde wintersporters, helpen we je jouw ski- of snowboardvaardigheden te ontwikkelen op eigen tempo en naar eigen niveau.

 

We helpen je graag bij het vinden van een geschikte les of cursus!

©Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam